Kelpiestuds och självkontroll.
november 22, 2014 thesuss

Kelpiestuds och självkontroll.

Posted in Allt

Idag var jag och hälsade på kelpiegalningen vars matte jag fick beröm av.  Hälsade ju även på matten så klart.

Han kändes faktiskt väldigt mycket mer sansad. Där var ett par detaljer att peta på, men överlag såg det jättebra ut. Nöjd med att jag kunde förmedla på ett sätt som fungerade. Det blir nog ett blogginlägg på hundbloggen om det framöver. Funderar på att lägga in en kategori som heter “Erfarenheter”.

Det som är kvar är att lära in ett slappna av på filt.

Jag försökte börja med Fajsty, men jag gjorde inte riktigt rätt kände jag, så jag forskade och hittade denna:

http://www.kelpiestuds.se/slappna-av-pa-filt

Så nu ska jag prova igen med det receptet.

Kanske det blir en infographic av det hela, om jag lyckas.