Bussresa med två hundar
december 31, 2016 thesuss

Bussresa med två hundar

Posted in Uncategorized

När M jobbar har jag ingen bil. Den lille Duppen vill inte vara ensam hemma, så flertimmarsärenden är en dålig idé på ett tag. Så när Fajsty fick tid på Dogz tog vi bussen (snudd på dörr till dörr). Det gick fantastiskt bra.

Vi gick till busshållplatsen och väntade cirka tre minuter. Båda två var tålmodiga, stissade inte, stretade inte åt olika håll utan stod/satt där.

Sen på bussen var det ganska fullt, men vi hittade en hörna vi fick plats på till Österskans där vi bytte till en större plats. Duppis var lite sprallig men fick godis för stilla, så blev mer och mer stilla.

Sen på Dogz var vi 20 min tidiga, så vi hängde i butiken och Fajsty övade på att inte skälla ut små fjärilshundar som skällde på honom. Duppis övade på att man *behöver* inte vara överallt samtidigt. Båda klarade sina övningar mycket bra. Duppis blev ledsen när Fajsty gick in och fick sitt gjort. Men när han märkte att det fanns godis var allt förlåtet.  Började skälla, så då fick han gå ut o kissa, sen när vi kom ner igen var Fajsty klar. Sen tog vi Duppens klor, och jag är MYCKET nöjd med resultatet. Hon får gärna klippa klorna igen.

På vägen hem var den lille så full av intryck att han faktiskt somnade medan tanterna på bussen berättade hur fina hundar jag har. Från bussen sedan gick vi samtidigt som en dam, men jag vågade inte riktigt fråga om hon ville bli hundrastare, jag var rädd Fajsty skulle explorera på henne och inte göra så bra intryck….

Men imorrn ska jag göra en annons som jag kan dela på FB och sätta upp lite i kvarteret.

Kanske på busshållplatsen. .

Personlig lämplighet väger högre än erfarenhet, ska det stå.