Nyårspromenad
december 31, 2016 thesuss

Nyårspromenad

Posted in Uncategorized

M jobbade nyår, så jag hade ingen bil. Å jobbade heldag så jag hade ingen rastningshjälp. Efter ett tag kom jag på att höra av mig till Emma för troligen skulle hon gå långis med sina, som vi kunde hänga på. Den lille är lite halt, så han skulle inte gå så långt eller länge. Jag hade sådan tur att en hade plats för bur bak och Fajsty framför framsätet. Även här var Fajsty superduktig för bilens hund sjöng hela vägen, men han brydde sig inte nämnvärt. Somnade nästan.

De började med stillastående lössläpp. Jag är inte gärna med på sådana, då jag lärt mig att ägarna alltid ska vara i rörelse för att förhindra eventuellt gruff. Det syns enormt tydligt på Fajsty. Så, troligen är det viktigare för surkartar och språkosäkra hundar än det är för de som är “vana” att “leka i ring”.

Duppen är van att leka i ring, men han blir tonåring snart, så jag ska försöka sprida budskapet.. Kanske en infographic?