Dubbla galler och Voffiga Spannlar

oktober 18, 2017

Idag har vi haft besök av Carro på 6ben1svans och det var mycket upplysande, peppande, energigivande och underhållande.

Vi fick många nya tankar och infallsvinklar.

Uppgifter och rutiner.

På vissa saker reagerade vi: Ujujujuj….

Men –  Det ska gå. Det kommer en mer detaljerad plan på mailen, men den mest dramatiska förändringen för os ALLA i familjen: Ingen mat (såvitt Fajsty vet) serveras inne. Inga kulor, inga morötter, inga tuggben, inga gurkbitar. Nada. Att F får belöning för att ligga fint på mattan som Fajsty inte ser, det är OK då Dupp inte har den typen av resursförsvar.

Så – Teorin som är värd att testa är att om F får ALL sin mat och alla kulor och allting i hundgården, så avdramatiseras huset och trädgården som resurs.

En annan sak är att när F börjar “dumskälla” (skälla ihärdigt med eller utan anledning) blir han utvisad. Är vi i köket så går vi ut ur köket så han blir ensam kvar. Tyst Fajst har sälskap, voffig fajst blir av med sällskapet. Samma regler gäller för att titta jagande eller morra på Duppen.

Utöver det ska vi börja lägga spår. Viltspår kör vi för det känns enklast. Och mer fysisk motion. Får göra några webbsidor till så jag kan köpa Springer till cykeln. De är ju inte gratis direkt. Någon som läser detta och vill bidra så går det jättebra att swisha valfri summa.