Onsdag 11 oktober

oktober 11, 2017

Jag blundade, och vips var det onsdag. Men de senaste dagarna har varit mer positiva.

Visst vi lever med galler i hela huset, och sover tills vidare på varsin våning, men på dagtid är det inga arga voff från Fajsten mot Dupp. Kanske för att jag lever runt dem, kanske för att han känner sig trygg med våra rutiner vi fått ihop.

Det jag dock har märkt är att jag får gjort avsevärt mycket mindre dessa dagar – ingen nyhet egentligen, men påtagligt nu. Prio ett är att lära dem vara ensamma, var för sig, och tillsammans (men var för sig).

Utöver jobb och hundar är det jag verkligen vill ha gjort:

  • Filmredigering
  • Bli klar med ett par jobb
  • Sätta upp lappar om “Hundägare i Alvesta”-gruppen.
  • Smultron & Jordgubbsflytt (innan det blir för kallt)
  • Skriva om alla saker som hänt som inte skrivits om, mycket bra saker har hänt som har överskuggats av bråkande spannlar.

På lördag är det utställning i Moheda. Jag är anmäld med Duppen så innan dess får vi lägga fram hans papper. Jag får också jobba lite mer på att “stå”. Han står och stilla, men inte speciellt länge 🙂

Dock är det bara tre cockrar så det bör gå fort iallafall. Och det är en inofficiell utställning så även om det blir total katastrof gör det inte så mycket. Om det mot förmodan går bra kan vi ju prova igen i ett mer officiellt sammanhang.

Det ÄR svårt att få tummen ur på dagarna, trotts en tydlig plan. Men, nu är det dags för idag!