Tisdagsreflektioner
oktober 3, 2017 thesuss

Tisdagsreflektioner

Posted in Uncategorized

Effektivitetsreflektioner

En del i att bli mer effektiv är att ta sig tiden att reflektera och fundera. Varför det blev som det blev, vad man kan göra för att få ett bättre utfall med mera. Detta har stor förbättringspotential hos mig.

Så, idag gör jag ett första försök genom att utvärdera måndag och tisdag samt införa eventuella justeringar inför onsdag.

Måndagens utfall:

□ Kundwebbsida A Klar
□ Kundwebbsida 1 Påbörjad
□ 1 grej från mailen (av två)

Möte:
□ 18:30 Utvecklarmöte (missades ej)

Det som gjorde att måndagen inte riktigt blev som tänkt var dels snickare, de var trevliga och de körde igång redan 7:30 så jag hade egentligen alla möjligheter att ut och springa, men ösregnet gjorde mig modfälld inför det. Samt att de kom med frågor då och då som störde mitt flow. En annan sak var att en av mina uppgifter blev ett par timmar fördröjd för min dator hade uppdaterat sina inställningar, och det tog ett par timmar innan jag hittade hur man kunde återställa detta.

Tisdagens utfall:

□ 5 grejer från mailen
□ Kvarvarande saker från Måndag
1 grej från mailen.
Kundwebbsida 1 50% klar.

Möte:
□ Utvecklare och Bella, 20:00

Bonus:
□ Träna in att gå till hundgården.

Så, jag ändrade Duppträningen från stå till hundgårdsträning. Han har samma sug in i hundgården som han hade till buren efter burlek, så snart kan vi börja sätta på signal.

Imorgon ska vi träna på att vara i hundgården när det är mörkt, för vi går ju mot mörkare tider nu.

Utöver allt detta så lagade vi lermattan som hundgårdsgrävmaskinerna ställt till med. Mer information om det imorgon, men en bild på eländet kommer här:

(av någon anledning vänder wordpress numer på mina bilder. Det har aldrig hänt innan… )

 

Onsdagens plan från i början av veckan:

Onsdag:

□ Kvarvarande uppgifter från Tisdag
– Gör klart Kundwebbsida 1
□ Brandvarningskurs 20 minuter
□ Flytta jordgubbar och smultron
□ Så gräs
Bonus:
□ ”pausfilt” med Duppen
□ “hagen” med Duppen i mörkret (och på dagen)
□ Springa en runda
□ 2 gmail uppgifter

Den ser riktig bra ut, och rimlig, så jag låter den stå, med två bonus tillägg (annan färg).

Det som är Bonus är sådant som jag VILL hinna med, och om jag hinner med det får jag belöning på kvällen i form av Biggest Loser VIP. Hinner jag inte med det är det ingen fara, men jag får heller inte slötitta på TV.