Bloggmotiverad
mars 12, 2018 thesuss

Bloggmotiverad

Posted in Uncategorized

Jag hade ett gratis introduktionsmöte med en så kallad livscoach och hon sa så många smarta saker.

Hon fick mig att få tummen ur på en del projekt som blivit liggande, vilket såklart satte andra projekt i kölvattnet. Men man kan inte göra allt samtidigt, det går inte.

Det hon sa som fastnade var:

Tänker du att du borde något? Då är sannolikt resten av tankegången “… men jag vill inte”. Fråga dig varför du inte vill. Är det tillräckligt så strunta i det. Du måste ingenting. Visst – låta bli att göra saker får konsekvenser. Men du måste ingenting. Har du fått ett uppdrag som du helt enkelt inte vill göra, säg att du inte har möjlighet och hänvisa till någon annan. ELLER hitta varför du faktiskt vill göra det, och därmed motivationen att bli klar.

För att fortsätta behövde jag investera 42 tusen kronor. Jag sa till henne att om jag hade haft 42 tusen kronor hade jag inte behövt få hjälp att få tummen ur.

Men jag fick ut väldigt väldigt mycket av gratistimmen, därför länkar jag till hennes sida, ifall du har 42 tusen kronor att investera i dig själv, eller ifall du vill ha en gratis timme du också. Obs – Jag får ingenting för att jag länkar till henne, hon vet inte ens om det.

http://drsashaheinz.com/about/