Hundkrafter och garderobsfix (bilderblogg)
mars 31, 2018 thesuss

Hundkrafter och garderobsfix (bilderblogg)

Posted in Uncategorized

Idag tog jag hjälp av hundkrafter på min C25K intervall-runda. Såhär blev den:

Vi började hemma sedan sprang vi Sköldstavägen så långt jag vet att man kan komma för att sedan komma in i kvarteret igen. Jag tror det finns en från översta cirkeln också, ska testa det en annan dag.

Sedan sprang vi upp runt Odlarevägen, och nästa runda kvarter och minst ett till, det kan mycket väl ha varit två. Sedan tog vi inte vägen hem som på kartan utan gräset mellan vägarna. Sen var vi båda ganska slut när vi kom hem kan jag säga.

Därefter tog jag tag i ett projekt jag inte ens försökt ta tag i sedan vi flyttade in.

Min garderob.

Kolla före-bilden (allt överst):

Jag blev inspirerad av Boho-Berrys garderobsinlägg här. Och tog lådor jag visste jag hade, och satte igång.

Detta är alla byxor som var där inne i röran:

Behöver man så många byxor? Antagligen inte, och då ska ni veta att detta är inte alla mina byxor…. det finns fler i förrådet… Dock är det ju som bekant snudd på endast de av mjukisvariant är de som passar. Men – Snart snart passar fler.

Så jag löste byxorna såhär:

Sladdriga till höger om korgen, resten vikta i korgen. Sen sådana som inte passar när jag testat dem får bo på hyllan under en stund. Sådana som är sönder/slitna/för stora (haha) kommer att kastas.

T-shirt, linne och tröjor (längst ner till höger på nästa bild) fick denna lösning:

Och en summerande bild inklusive före/efter:

Tre timmar tog det. Sen var jag tvungen att sitta ner en stund.

Efter jag hade suttit ner var det dags för hundpromenad. Vi gick den rundan vi hittat:

Och nu, när båda voffsen är nöjda, ska jag göra lite datorjobb.