Promenadspiraler.
mars 19, 2018 thesuss

Promenadspiraler.

Posted in Uncategorized

Tidigare när vi gick promenader så var hundarna inne i en dålig spiral. Fajsty var irriterad vilket gjorde duppen stressad som gjorde att han drog i kopplet som gjorde att han flåsade som gjorde Fajsty irriterad och sur vilket gjorde att han tittade elakt på Duppen vilket gjorde att hela loopen började om. Ja, ni förstår.

Nu har jag en period gått med dem båda en och en och har fått en klarare bild av att det faktiskt är såhär.

Idag när vi gick var Duppen inne i sin Loop, men Fajsty blev inte irriterad, eller sur. Och tittade därför inte elakt. Så efter en stund kunde Duppen slappna av och inte dra som en idiot, och därmed flåsa mindre, vilket gjorde att Fajsty blev ännu mer avslappnad och neutral.

Jag tror det är en av nycklarna. Gemensamma positiva promenader.