aaaaa
april 3, 2018 thesuss

aaaaa

Posted in Uncategorized

Idag till frukost har jag övat på bokstaven a. Med penna och med pensel.

Gå med i Handstilsutmaningen du också! Det är skoj.

 

På dagens att-göra-lista:

  • Företagspapper (möte med nu ‘pappershanterare’ imorgon)
  • Sortera & beta av i mina mailkorgar – 40 olästa/ogjorda stör lite.
  • Före det, JobbJobb.

PS – Det blev inget sprunget igår. Fastnade med ett problem och tiden försvann. Därav utebliven runreport. Vet inte hur jag ska göra, om jag ska klämma in det idag och sedan köra enligt schema, eller om jag ska hoppa den och bara köra på från de kommande.

Jag kan ju alltid börja om programmet igen, från start, och jobba på farten då. Målet för nu är ju komma runt växjöloppet. Skulle vilja ha ett mål till. Men No spending it is. Lopp är ju verkligen en onödig utgift egentligen.  Kikar lite på