Grattis till mig
april 22, 2018 thesuss

Grattis till mig

Posted in Uncategorized

Denna helg har grabbarna spaniel varit på Målens Hundpensionat och haft det gött.

Jag har bott på Hotell Mullsjö och också haft det gött.

Utöver det har jag haft examen på Attityd Hundkunskap. Det gick riktigt bra. De sa åt mig att omsätta all teori i mitt huvud till praktik. Så nu är det väl dags. Våga lita på att jag kan. Make the proverbial jump. Nu är jag hundpsykolog/hundproblemutredare/hundbeteendevetare, jag vet inte än vad jag ska kalla det.

Matmässigt har denna helgen varit full-on-frosseri. Brownietårta (bild nedan), marängswiss, ostbågar, tiramisulatte, hallonfrallor, kanelbulle, kaffe med socker. Men nu är det stopp (minst) en månad, igen.

Köpa en våg och mäta mig, och sätta ett mål där. Jag har ju kläd-mål men jag tror jag får ha delmål fram till dess om detta ska gå vägen. Nu när jag ska ha kurser vill jag vara snygg. Känna mig snygg. Komma i alla byxor utan obehag. Alternativt köpa nya, större byxor om jag blir snygg och fortsatt inte kommer i byxorna…

Träningsmässigt har denna helgen varit fantastisk.

Bild (ovan) från gårdagens runda (nedan):
Bilden ovan är tagen precis ovan 4km noteringen.

Snudd på 6 kilometer med en fart på 7:30. Detta är efter att ha simmat på morgonen och sprungit 6 km även dagen före. Så – jag är rätt imponerad av mig själv över det. Loppet kommer att gå i mål om inget oförutsett inträffar. Funderar på att anmäla mig till 10 km på Prinsen i Augusti, så jag har något att träna inför där. Kanske några vänner kommer och springer med mig.

Det bästa på hela helgen var nog när jag hittade en mussla i en bäck. Jag hade ingen aning om att det fanns sötvattenmusslor, även om det såklart är logiskt. Så jag lärde mig något nytt där.

Den hade till och med lite pärlemo-blänk. Så coolt.

Försökte hitta fler, men det gjorde jag inte.

Brownietårta:

Jättefin och Jättegod från Evelinas i Forserum.

 

Jag har en sak till att prata om, men bilderna till det vill inte importeras till datorn, så jag får vänta med att berätta om det till dess. Kanske ikväll, kanske imorrn.

Comments (2)

 1. Fröken/Jenny. 3 månader ago

  Ja jösses vad du ska göra grejer! Nu djäklar får de där i krokarna hålla i hatten! Snygg smart smidig säker. Kan det bli bättre? Kör så det ryker!
  Kram.

  1. Author
   thesuss 3 månader ago

   Än så länge ganska osäker, men vi får se. Hitta datum o planera grejer och hoppas på att erfarenheten & inkomsten ökar.