Mycket idag
april 4, 2018 thesuss

Mycket idag

Posted in Uncategorized

Idag har det hänt grejer minsann.

Jag började dagen med att lyssna på ett avsnitt av Unna-dig podden.

Det har varit besök här hemma, så jag städade väl en timme innan det. Diskade en maskin och satte undan det rena.
Sedan har jag jobbjobbat både före och efter det. Inget halleluja-moment där direkt utan det vanliga. Imorrn ska jag fokusera på de delar som blivit lite ofokuserade där senaste tiden.

Besöket var hon som ska göra mina företagspapper framöver. En sak är säker: Det kommer bli billigare. Hon blev inte heller skräckslagen över att jag lämnade in allt (utom 4 papper) digitalt. Dock hittade hon inte alla filer, så jag får börja notera hur många filer som finns bifogade, och säkerställa att hon hittar alla….

Jag har även övat brush-lettering med bokstaven b.
Det var svårt, det kräver mer övning helt klart.  Ingen bild får ni på det.

Jag har inte hunnit läsa så mycket bok, jag undrar när jag ska klämma in det… För den måste läsas. Hum. Tips?

Agility

Ikväll var jag och Duppen på Växjö Brukshundsklubb på kurs. Det var den bästa agility-intro-kurs jag varit på.

De började basic basic, men ändå med ganska avancerade koncept. De var väldigt noga med att man inte skulle locka hunden utan att hunden skulle ha en tanke framåt. Introducerade konceptet baklängeskedjning. Började lära in “runda”. Visade hur man kortar tunneln för att göra det superlätt. Mycket bra. Mycket tydligt. Nu har jag o Duppen två veckors paus då vi skulle byta grupp. Så det blir till att träna. Stanna kvar tills annat anges är väl det som MEST behöver tränas. Springa till skål kan han och runda kan han, efter en stunds funderande. – Så ja, det skadar nog inte att träna det också.

 

Okej. Tidsmål för imorgon: Vara klar med 5 st dailies innan lunch. Springa med Muppen på lunchen. Sedan göra resterande 7 dailies. Varav en är att skriva en manual. Där har vi målet för arbetsdagen. Utanför arbetsdagen ska jag försöka hinna såga till saker som jag kan bygga hinder av. Så jag kan träna på vår betonggräsmatta eller kommande inomhushall. Jag har ju bara sådana rusta-pinnar man sticker ner, och de funkar inte i vår gräsmatta. Inte på så många platser.

Imorrn blir också full rulle.

Därför är det viktigt att det blir en effektiv dag, så att eftermiddagen inte blir helt totalt proppfull.