Nyskurat hos fiskarna
april 7, 2018 thesuss

Nyskurat hos fiskarna

Posted in Uncategorized

Igår fick jag ett litet städryck och gjorde en djuprengörning hos fiskarna. I processen flyttade jag också på akvariet för att få en utökning av mitt skrivbord till där akvariet stod. I och med det fick jag loss två lådor som jag kommer använda till mina kläder. Sen ska sommargarderoben in…. Den är just nu två till tre flyttlådor i garaget. Hm! Det blir en utmaning att få plats med.

Något annat som hände igår var att jag och DuppMupp tog bilen till skogen och sprang (med någon drick och kisspaus) i 20 minuter. Det blev 3.8 kilometer. Han är snabb. Tänk då hur snabb han hade varit om han inte hade släpat på mig. Hisnande.

Därför han ska bli agilitystjärna. Han kommer vara snabbast av alla.

Idag vaknade jag med nack-diskbråck. Trodde jag. Det gick över så det måste varit något annat, men skönt var det inte. Jag hoppas verkligen inte det blir ett återkommande fenomen.

Och så hittade jag ett tvillingägg till frukost.