Träningsvärk och mer städning
april 1, 2018 thesuss

Träningsvärk och mer städning

Posted in Uncategorized

(det är inte jag på bilden)

Det var en rejäl träningsvärk jag fått idag. Jag snoozade till 10 med hopp om att den skulle gå över, men icke. Stapplade ut på en promenad med Fajsty och det blev faktiskt bättre mot slutet. Duppen och M är och handlar så jag och F hade huset för oss själva. Nice.

– All forskning visar att du återhämtar dig bättre från träningsvärk om du rör på dig så att musklerna får en genomblödning. Det ökade flödet gör att slaggprodukter transporteras bort samt att musklerna får ny näring vilket återhämtar dem snabbare. Snabba promenader gör att värken lättar ganska rejält. Du kan exempelvis jogga lätt, cykla och simma så länge du gör det i ett lugnt tempo. – Källa

Så, även om jag helst vill gömma mig tills det går över är det bättre att ut och röra på sig…

— 4 timmar senare —

Det verkade fungera att röra på sig även inomhus. Har städat mitt rum. Man kan säga att det var välbehövligt. Jag har många saker kvar att gå igenom, men nu känns det inte som kaos längre.

Började med min garderob, som var enligt samma devis som min klädgarderob. “allt överst”.

Längst ner var alla hundböcker och det var så tungt så lådan ramlade av.

Nu är sorteringen: Fotoalbum överst. De ska digitaliseras och sedan slängas eller förvaras i flyttlåda. Osäker på vilket än så länge.

Sen kommer en ganska tom hylla med Sveriges Hundföretagar-admin-lådan, en kabellåda och bokmärken.

Därefter kommer scanner, en låda med arkiv som planen är att piffa till så den blir snygg, och sedan använda enligt GTD-metoden. Vi får se. Har jag inte fått igång den innan sommarn slänger jag den eller försöker sälja den. Sen är där två kassar “diverse” som ska gås igenom en annan dag.

Efter det Diverse Elektronik, den hela lådan ska gås igenom för att se vad som fungerar, vad som kan åka till tippen eller till förrådet.

Och längst ner är nu konstnärslådan med pennor och målarblock med mera.

 

När jag ändå var i farten tog jag skrivbordet också:

 

 

 

Nu ska jag jobba lite för att tjäna pengar.