Utomhusinredning och löpfart
april 15, 2018 thesuss

Utomhusinredning och löpfart

Posted in Uncategorized

Jag har tittat mycket på Sofias Änglar sista tiden och jag tycker de får det så himla mysigt hos folk. hemtrevligt. Medans här ser det mest tomt och tråkigt ut.

Såklart, det är en skillnad i att det sannolikt är utbildade proffs som designar och inreder åt dem, även om de vill få en att tro att de oftast gör allt själv. Men ändå.

Så jag har suttit och noterat VAD är det som gör skillnaden. Det jag kommit fram till än så länge är:

  • Kuddar. Änglarna lägger dit SJUKT med kuddar i olika mönster som ändå matchar.
  • Växter. Många, välplacerade, snygga, stora och små, växter. Gröna växter såväl som blommor.
  • Belysning. De piffar med olika slags bokstavslampor och ljusslingor och inreder mycket med belysning och levande ljus.

Det finns säkert mist sjuttioelva blogginlägg som förklarar hur man gör, men tänkte att jag skulle tänka själv lite.

Så, här är resultatet av gårdagens trip till IKEA samt lite homestyling:

Det blev fem proppfulla papperskassar med wellpapp efter upp-packning och sönder-skärning. Så dagens utmaning blir att köra till en lokalt återvinnings-plats och lämna in det. För återvinningscentralen är stängd på söndagar.

Sen ska jag göra ifatt i min brush-lettering handstilsutmaning. Och städa skrivbordet. Och lite annat smått och gott. Och springa. Långt och länge utan mupp. Försöka få till en runda på 7-8 km och hålla nere farten lite. Det är svårt har jag upptäckt, att hitta lagom långa rundor här. Fast utan Mupp är det ju lättare att utforska stigar mm iallafall. Se vilka som bara rådjuren kan gå på, och vilka som faktiskt blir en runda.

Vad hade jag för mål?

Den 1 maj 2018 kunna springa 4.7 kilometer (kuperad terräng) på under 38 minuter utan draghund. Bonusmål 1: Inte promenera på hela sträckan. Bonusmål 2: Inte störta i mål utan känna att det faktiskt finns energi kvar. se Vill före måste

Det innebär en pace på 8:05, så – om jag springer en längre distans nu och håller en pace på 7:30-8 så är sannolikheten stor att målet nås.

Med hund är pace 4:30 – 6. Helt galet. Men då har vi ju inte sprungit så väldigt långt, eftersom det inte finns så många långa rundor här…. Dock 4 km på strax över 20 min. Som sagt, helt galet. Sen att folk springer så fort utan hund, det kan jag förstå för de har verkligen tränat och tränat. Jag har inte det och kan ändå springa så fort.