Inkallningens 123
maj 29, 2018 thesuss

Inkallningens 123

Posted in Uncategorized

Igår fick jag minsann eld i baken då jag plötsligt kände mig väldigt fattig.

Planen är att lansera en liten onlinekurs i inkallning i nästa månad. Spela in den med Pudeln vi lärt känna som är en klassisk “Du kan inte ta mig”-hund. Hon vet precis när hon är lös och hur långt matte når. För att fånga henne sist fick jag mata genom staketet (för så smart är hon, hon vet jag inte kan få tag i henne genom staketet) så fick matte fånga bakifrån medan fröken pudel var upptagen med att äta köttbulle.

Så. Före det har vi haft besök av två av Ms kompisar från Halmstad som hjälpt till massor i trädgården och så har vi ätit god mat allihopa.  Under lördagen var jag och Duppen (och pudeltjejen) på Disc-dog kurs hos Ancilla på Voff hundcentrum. Hon tog lite bilder.

Dessa tre fångades Duppen på.

Det regnade snudd på hela kurstillfället – men det var trevligt och bra stämning ändå. Pågen gifflar till lunch från ica. Tre olika sorter men den klassiska kanel är bäst.

Ja, som ni hör är det inte sockerfritt längre. Nya tag med det nästa vecka. Det har varit en stunds frosseri, men det ska bli ordning på torpet igen efter fredagsfikan. Det svåra är inte att äta sockerfritt, det svåra är att sluta äta “sockerfyllt” när man “trillat dit”. Polly, Pizza, Pasta, Taco-rullar, Hamburgarbröd, korvbröd…. Ja, ni förstår. Full on carbs. Träningsglädjen sänks i samma takt som sockerkonsumtionen ökar.

Hundrummet

Det jag också gjort för att underlätta onlinekursskapandet och framtida pensionat är att måla hundrummet. Där var tråkig samt ingen färg på väggarna innan. Nu är de vita. Ska täta eventuella hål, sätta lister och lägga in golvmatta – sedan kan jag spela in kurser där med gott samvete.

Kanske även hålla kurser – det får vi se.