Sommar, sommar och sol
maj 14, 2018 thesuss

Sommar, sommar och sol

Posted in Uncategorized

Kolla kolla, nu använde jag pennor i stället för photoshop.

Inte jättevackert, men bra mycket finare än innan handstilsutmaningen. Denna månads utmaning var inte min grej, för öppet o ostrukturerat så jag hoppar den.

Diverse bilder från trädgården:

Det är en väldig lyx att kunna jobba hemifrån utomhus när det är sånthär väder.  Det är helt klart för varmt för att jobba inomhus. Hundrummet är dock svalt och skönt fram till eftermiddagen då solen står på och värmer upp. Så blir det för varmt även ute kan vi jobba där.

Hundarna chillar faktiskt där, båda två, så länge jag också är där. Om jag går tycker F han också ska gå och Duppmupp känner sig ensammast i världen. Men vi övar på att öka avståndet medan han vet var jag är – jag tror det är ett viktigt steg i ensamhetsträningen, att han kan chilla på platser som inte är precis jämte också. Idag övar vi på det genom att jag och Fajsty är på altanen, och Duppen har resten av huset och trädgården. Han verkar förvånansvärt nöjd med arrangemanget. Han ser inte ut som sju svåra år som han kan göra ibland.