Värsta besvikelsen
maj 15, 2018 thesuss

Värsta besvikelsen

Posted in Uncategorized

(Bild för FB delning)

Hade förberett oss mentalt för att springa 9 km, men efter två km var vi framme.

Jag undrar så hur de får det till “Hanaslöv-Spånen 9,0 km Längdspår”. Kanske är det ett annat spår? Som inte finns karta till? Det blev iallafall en väldig antiklimax när vi var framme efter 16 minuter i stället för 60+ minuter.

De kanske skrivit fel? Jag får maila och fråga.

Spånenleden får nog bli nästa äventyr. Den borde jag dock kunna gå till för att springa runt.

Vi bor en bit till vänster utanför bilden. Om man går över järnvägen vid 22 kan man även gå ner o bada tassarna i den sjön. Så länge det inte är algblomning. Likaså i Romasjön strax innan 29.

Det blir en utmaning som heter duga. Men skulle absolut vara kul.

 

 

En annan sak som dock inte var en besvikelse var mina mått. Jag har minskat 5 cm på lika många mätpunkter sedan 24 april. Jag trodde absolut att den senaste veckans avsteg skulle ha ÖKAT måtten, men icke. Likaså vikten, nästan ett kilo.

Så, ja, det fungerar även om det känns som att det går ruskigt långsamt. Nu ska vi bara inte fastna i frosseri utan fortsätta på den kolhydratsfria banan. Lyssnar på sockerbomben 3.0 nu. Inte kommit så långt ännu så kan inte ge något uttalande.

Idag kommer M hem tidigt, kanske jag och Duppen då går ut och springer, om solen har flyttat sig så att det inte är FULL SOL. Annars får jag springa själv, utan MuppDupp. Det går ju det också. Jag tror det är nyckeln för mig. En kombination av sockerfri och att springa.

Sen om jag även går på gym tror jag det blir alldeles strålande. Så nu ska jag kolla gympriser och om jag har utrymme i budgeten för det.