Morgonrutin och Eftermiddag

Nu är min morgonrutin nästan komplett. Det är ett par saker som jag skulle vilja justera men det fungerar. Idag hann hunden kissa, bajsa och träna agility på 30 minuter.

Han är så duktig, eftersom vi tränar i trädgården är det viktigt att han inte skäller, så jag talar med låg röst (har fått för mig att det skulle få honom mindre skall-benägen) och det verkar fungera. Än så länge har han inte skällt i trädgården på morgonen. Vi tränade även idag ”skicka mot skål” över ett hinder. Jag gjorde 3 skick med honom nära hindret och 3 skick där han var lite längre ifrån hindret. Han rev en gång på grund av en felaktig avståndsbedömning så då gjorde vi om och då gick det bra.

Jag fyller år imorgon och det tänkte jag fira genom att åka o handla lite nya snygga (och bekväma) vardagskläder samt konsumptionsvaror.  Vi får se om det blir av idag eller någon annan dag. Ett par snyggare och bekväma skor skulle vara bra med.