Livet

Det rullar ju på, även om man hänger med eller inte, och jag måste säga att den senaste tiden (1,5 v) har jag inte hängt med, så då blir det en del att komma ifatt när man väl orkar igen.

Skor

Om det är någon som har strl 36, 37 eller mycket smala 38-39 fötter kan jag tipsa om:

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=796790

Jag behöver bli av med dem, så får jag inte sålt dem på tradera läger jag ut dem på blocket och ser om det blir ngn skillnad. Man får bara plats med X antal skor, och just nu har jag 11 par för mycket i mina hyllor. . .

Trött hund

Hunden fick igår gå på långpromenad med oss, och det märktes att det var längesen vi gjorde det. Han SOV resten av dagen. Som en stock.

Fajst

Taget strax efter vi kommit hem.

Maten

Vi lagade Minestrone soppa med Focaccia igår och det blev Supergott. Idag har jag med Marcus Köttfärslimpa till lunch. Visst låter det äckligt? Köttfärslimpa. . . Men det är jättegott, som en Jättestor extra smakrik köttbulle..

Drömmen:

En egen liten ponny att träna med och rida på. Allting blir annorlunda på hästryggen, perspektivet på omvärlden och det egna livet. Men mest av allt vill jag prova omsätta all ny kunskap. . .
Hästen
Bild tagen 2010-05-21

Jag längtar både efter våren och efter en ponny… Problemet med en Ponny utan en Gård är att det tar så mycket tid. Från resten av livet och från Hundträningen. Har man en liten gård kan man ju kombinera allt. . . Först gäller det dock att ha minst en mycket stadig inkomst.

Trött

Ja, jag är fortfarande trött, men bra mycket mindre trött än förra veckan. Det var hemskt. Men nu är det bra. Idag märkte jag av mina nya arbetsuppgifter litegrann, mailboxen tog en timme att beta av i stället för 10 minuter.