Zumba!

FannyI början av denna veckan tittade jag runt på olika gyms hemsidor och jämförde erbjudanden och priser mer mera. Jag kom fram till att slutsumman är ganska identisk oavsett vilket man väljer.

Jag fastnade för S.A.T.S fastän jag tränat där innan och då inte tyckte speciellt mycket om det. Jag fyllde i en kampanj de hade om att man fyllde i 3 ord som skulle beskriva målen med sin träning, och sen skulle de tala om vilken träning som passade en bra. Så blev det inte riktigt men jag fick prova på Zumba helt gratis.

Det som var allra roligast var att se Energin hos hon som höll passet. Hon stod inte still många milisekunder och kunde röra sig snabbt som attan. Normalt sett får det mig att ge upp, men denna ggn vart det en sporre. Så energisk vill jag också bli!

I måndags förmiddag ringde en och ville ha hjälp med ett Mina Sidor ärende, jag tyckte jag kände igen namnet… Senare visade det sig att det var en av PT:na som jag läst om på S.A.T.S.  Roligt hur världen kan vara liten ibland.

Som brottare på hög nivå fick jag tidigt lära mig hur viktigt det är för alla människor att träna styrketräning. Styrketräning kan varieras till oändlighet från att själv köra tunga basövningar i gymmet till att träna kombinationsträning med en vän ute i skogen. Vilket mål du än har med din träning kan du nå det via styrketräning och det är mitt mål att se till att du har kul och utvecklas på vägen!
Fanny

Så, i måndags eftermiddag ringde de från S.A.T.S. och bokade in mig på Zumba, som var redan nästa dag. Väl där kände jag mig för ovanlighetens skull inte sämst, jag kände igen ett fåtal av stegen från linedancen.

Jag pratade senare med tjejjen som ringde mig. Jag förklarade att jag tror att Baklängeskedjning hade kunnat fungera mycket bättre när man lär in de mer komplicerade dansstegen. Hon sa att hon skulle ta upp det på nästa instruktörsmöte, och det tror jag att hon kommer att göra.

Sen kom Fanny när vi pratade om henne. Så nu har jag träffat henne i verkligheten med. Vi bestämde att hon ska bli min PT och att vi börjar med ett rabatterat paket på 3 tillfällen. Jag tror att det blir bra.

Så fort jag får min pinkod till bokningssystemet ska jag boka Core på Söndag (om det inte krockar med agilityn).
Jag tror det blir lagom till att börja med, Zumba på Tisdagar och Core på söndagar.
Sedan den 14:e börjar Linedance på Måndagar.

.. Så det var veckan fram till Onsdag. Den dagen får ha ett eget inlägg.