Pengafrågan

Vi vill resa i Augusti, och även om jag gärna hade rest till Solen är vi båda nyfikna på Island (fastän temperaturen där sällan är över 12 grader). Italienarna vill också åka dit och uppleva det.

Länk till googles bildsök på ordet Iceland

Vi har planer på att vara där 9-10 dagar, (minst) en av de dagarna vill jag rida, men jag kan göra det själv om de andra vill hitta på något annat… =)  http://www.ishestar.is/Daytours/

Idag finns det nog risk för att det blir en lite jäktad eftermiddag. Men vi ska göra vårt bästa för att det inte ska bli så.

Klockan 15:00 kommer jag till Halmstad C, sen ska vi hämta o betala bakelser, därefter gå till farmor, förhoppningsvis där ca 15:30, sen ska vi fika till senast 16;45 för jag ska försöka vara hemma . . . Nej jag behöver inte åka hem, de kan ju hämta mig på lilla torg kom jag på. Då kan jag stanna hos farmor till 17:00 eller 17:15 någonstans, och inte behöva stressa.

Men, detta är det privata sparandet, det ligger jag ganska bra i fas med.

Företagets sparande ligger det lite sämre till med. Jag försöker sälja VGW-bälten och ha privatträningar, men jag är så… dumsnäll att jag gärna diskuterar och svarar på frågor så att de känner sig nöjda där, de vill inte ha någon privatlektion därefter.

Jag ska ha en kurs på Klubben snart, då får jag 500 kr som kan läggas på hunderi, om jag har 5 st kurser har jag råd med 1 utbildning. Om jag har 1 kurs i mitt eget företag får jag samma pengar (om där är minst 4 deltagande).

*funderar*