Kryp

 • Kryp
  • Krypa efter targetstick framför föraren (3 meter)
  • Krypa efter targetstick vid sidan av föraren (3 meter)
  • Krypa (utan targetstick) framför föraren (3 meter)
  • Krypa (utan targetstick) vid sidan av föraren
  • Krypande vändningar på stället
  • Liggande bakdelskontroll (backa)

Igår roade jag mig med att skriva en kriterieplan för beteendet kryp.

Klicka på bilden för att se den större

 

Avstånden märkte jag var skrivna för en större hund, vid 5 cm var min hund tvungen att sträcka på halsen låångt redan, så jag hoppade från första till tredje raden, och startade första raden med 3 cm, sen 4, sen 5, och därefter med fram-tassrörelser. Bara två pass där eftersom det är baktassarna som är av största vikt.

Just nu fokuserar vi på att inte göra ”grodhopp”.

(film kommer)