BodyPump, 39 timmar senare.

Har fortfarande problem med att hålla uppe armarna, men samtdidigt känns det väldigt “gött”.  På fredag har jag bokat ett core-pass, så idag och på torsdag få jag hitta på annan sorts träning. Imorse gick jag ut med två hundar och stundtals var det ganska hyffsad fart på det hela, men sen blev det segt, så jag vet inte om man kan räkna det som träning.

Igår blev min träning att cykla som en dåre till Dogz och tillbaka. Köpte en kong som visade sig vara ytterst användbar igårkväll. Hade ju Signe hemma, och jag var beredd på kalabalik, så jag gick direkt till plan B som var att sätta upp Fajstys bur på Marcus sida sängen, och stoppa in Signe i den med en Kong med mjukost – Se om hon däckade när den var färdig. Jag satte matta och handdukar för buren, så att hon inte skulle bli störd OM Fajsty skulle gå dit.

Fajsty somnade ganska fort, och måste ha sovit gott eftersom han vaknade 04:30 och var övertygad om att det var frukost. Han fick lite kulor för nattfridens skull, och Signe rörde inte en fena. Signe blev tyst när hon slutat slicka på kongen, så jag tror att hon somnade. Fajsty var nyfiken på buren efter sin supertidiga frukost, men efter lite övertalning kom han och lade sig hos mig. På morgonen när det var frukostdags släppte jag ut Signe ur buren och hon talade vänligt men bestämt om att det var dags att kissas. Så jag gav dem frukost och gick ut med dem. Tyvärr var jag tvungen att använda citrushalsbandet på signe i trappen, men det hjälper så jag blir ju positivt förstärkt av det… Vilket får mig att vilja använda det mer och på andra saker eller på F *ogilla*.

Men som quick-fix i trappan var det utmärkt. Nästa gång ska jag bara ha med godis till F också, så att han håller flabben han med. Signe skäller (utan spraydosan) konstant på en mellanhög ljudnivå som eskalerar, Fajsty skäller 3-4 ggr men HÖGT (han har inte skällt i trapphuset vad jag kan minnas förrän Signe lärde honom, så länge han får gå först).

Problem kvar att fixa för att det ska funka OK :

  • Ensamhetsträning – som det är nu kan man inte gå på toa, utan hon står utanför och pratar. Så kan det  ju inte vara om Marcus måste vara i skolan 3-4 timmar här och där. Det får vi testa, och se vad som händer om de blir ensamma.