Trött, tröttare, tröttast.

Idag blev det en snooze morgon, så seg jag var.

Sussträning

Men i eftermiddag ska jag ut o springa med hunden, om det inte regnar, då blir det gymmet istället.

Veckodag Datum Tid Plats Aktivitet Väntelista  
Måndag 2011-07-18 18:00-18:55 SATS Halmstad BODYPUMP

Nu har jag bokat mig på bodypump eftersom det troligen är kasst väder ikväll.

Väder Halmstad


Visade sig att så inte var fallet, men imorgon ska det vara fint på morgonen, så då går jag kanske morgonpromenad med voffen innan jobbet. Jag måste hitta sätt att röra på mig mer… Nej jag är inte tjock och jag behöver inte gå ner i vikt, men jag behöver komma i bättre form. Omvandlas lite. Därför har jag som mål att svettas minst en gång varje dag.

Jag försökte med PT och individuella program, men för att få kontinuitet i det måste man vara rik, och det är jag ju inte. Men detta tror jag kan vara ett realistiskt mål.

Hundträning

Jag har bestämt mig för att inte köra ”kryp” med Fajsty eftersom han inte gör det speciellt bra. Kanske pga ryggen, kanske för att han är lat?

Jag har också kämpat med Snurren. Han snurrar som en dåre innan han ska få mat, men att få fram det i något annat tillfälle är totalt omöjligt. Jag har provat shejpa framlänges, baklänges, följa kikopupvideo … Inget fungerar…. Men ska han ha mat snurrar han ibland 5 varv. Frustrerande.

Jaja, har så mycket annat att träna så det är av mindre vikt. Utgångsposition måste vi göra mer. Mycket mer. Backa. Apporteringsfärdigheterna. m.m.