R+ skriver:

Jag hade bjudit in tre instruktörer som hade den stora äran att undervisa ett gäng på tjugo glada deltagare och deras hundar. Vi höll till på nyöppnade Hallen som drivs av Gitte Hansson och sov sen på vandrarhemmet Yndegården en bit därifrån. Två riktigt fina ställen som varmt rekommenderas till alla hundintresserade. Nu sitter jag hemma igen och försöker komma ikapp med allt jobb som hopat sig under helgen.

Jag sitter i sängen med en sur Fajsty spaniel. Vi var ju på läger i helgen och han var exceptionellt duktig och långt ifrån värst. Men nu är han sliten och grinig, så även om han tyckte det var roligt tror jag inte att lägerlivet är för honom.

Det var första gången jag var på läger, och jag hade inte energi att vara med på allt (t.ex. hundbion på lördagen) men jag tror inte Fajsty hade något emot det. Han blev tillräckligt trött ändå…

Jag åkte hem tidigare för att jag ville vara utanför Kristianstad innan det blev mörkt. Körde vid 17, 17:40 gick solen ner, men det var inte mörkt förrän 18:20 ungefär. Då var jag en bra bit utanför Kristianstad. Nästan hemma kändes det som.

nu får det bli frukost så jag hinner med tåget. Ska ge Fajsty en smärtstillande med, se om han blir på bättre humör då.