Fajsty

Igår var vi och simmade igen och efter att han vilat ett tag och vi gick ut sprang han ut i trädgården och fick ett Tokryck . Han fullkomligt rusade runt bordet som står där flera varv, det är inte vanligt att min hund får sådana glädjerus. Tyvärr fångades det varken på bild eller på film.

På simningen var han jätteduktig. Han tyckte det var mycket jobbigt att simma i 8or. Han gjorde det först med Anna och gjorde rätt direkt. Sedan med mig – men då var han trött. Några gick bra sedan lade han av.

Vi ska träna oss idag på ett gratis tillfälle. Jag hoppas vi kan vara utomhus. Det är ok väder men det kan börja ösregna när som helst.

Har börjat ge hunden glucosamin igen. Tycker att hans bakbensrörelser är bättre än någonsin. Och då har han bara fått 2 krm. Lite har så klart att göra med simningen och det mesta med Carolas behandling. Men jag är nöjd så länge det blir bättre.

Nu är det dags för frukost och morgonpromenaden är färdig.

Ska träna kl 9 så får äta något nu så det inte blir obekvämt att träna senare.