Bilderblogg

Igår var vi och simmade och då tog M lite bilder, och idag var vi på stranden och då blev det ytterligare några bilder.

Fajsty var på jättebra humör idag, så när vi gick ifatt en tax frågade jag ägarna om de fick springa ihop ett tag och det gick bra. Fajsty var voffig i början, men sen upptäckte han att hon luktade jättegott… så sedan hängde han som en svans efter henne, och hon sade till på skarpen emellanåt, men han hoppade snabbt undan och var lika snabbt tillbaka…

Jag funderade högt på hur cocker/tax skulle se ut, och vara i sinnet…

Fajsty hade nog också börjat fundera på det för när vi stod stilla strax innan de skulle gå så bad jag hundarna sitta ner. Fajstys lövbifföron var helt stängda men taxen satte sig. Då intog Fajsty parningsposition, men jag vet inte om han visste vad han gjorde. Ett stadigt tag om hans sele en armlängd bort, och godis över taxens huvud tills ägarna fick tag i den. Inga bäbisar tillverkade, två hundar trötta och nöjda (en något frustrerad).

Fajsty var på bra humör även på vägen hem så vi passade på att träna lite och han var så PEPP. Jätteglad, positiv och VILLE.

Det var en helt underbar promenad och jag är glad att vi fick lite bilder så att vi kan minnas den länge.

På jobbfronten är det nu väldigt positivt, jag gillar ALLA mina arbetsuppgifter! Lite för mycket kanske. Det är så kul att jag sysslar med det även kvällar och helger.

På SussCreationsfronten händer det också grejer. Jag har för första gången i mitt liv två kurser igång samtidigt. Se http://hund.annasuss.com/rallymix/ om du är nyfiken på vad de handlar om.

Tiden flyger fram nu, men det är roligt nästan hela tiden.

 

© Marcus Johansson