Läger och pepp spaniel

Jag tror vi har kommit fram till vad som gör spanieln mer träningsvillig: mindre långa promenader.

Kanske att det är ryggen som tar stryk av för många långa promenader, även om näsan och benen vill, kanske inte ryggen blir så glad. Så då kan man välja, långpromenad eller träningsvillig hund.

Man behöver ju inte alltid ha en träningsvillig hund menar jag.

Fajsty
Snygging

 

Rasmus anordnade ett läger i Halmstad, som jag gick på utan hund. Något gav mig enorm huvudvärk båda dagarna så jag missade leksakspysslet, det är jag ledsen för, men jag snappade upp mycket annat matnyttigt.

Vi lärde oss bland annat ett nytt sätt att träna gungan som var kanon. Det ska jag skriva en artikel om, om jag får för den som delade med sig av det.

 

Vi ska prova ett tag nu att gå mindre långa promenader för att se om han då är mer träningsvillig, om det stämmer kanske han ska gå på smärtstillande för att kunna ta del av båda.

Men nu var det länge sedan han var ute så vi ska gå ut ock leka 🙂

 

Han var lös på ön, och sprang rundor i sin nya sele samt sitt nya halsband som jag ska ta kort på strax. Han behöver ett orange likadant halsband för att matcha selen ju. Det får jag fixa. Alternativt om man kan trycka namn och nummer direkt på, fast halsband är snyggare. Ja ni får se bild strax…