Tid för tanke

 

Idag var jag och tog prover, två gånger fick hon prova innan hon hittade ett vettigt ställe, sedan blir det samma visa kl 1143, men då i Falkenberg när de ska se hur effektivt renat blodet är.

Vi var färdiga 8:10 och nästa tåg går kl 09, så då fanns det tid att åka hem och ta det lugnt en stund innan det var dags för att ta sig till tåget.

Jag hoppas ni besöker högskolans utexpo för SussCreations har designat affischerna för tre av (ITF-)montrarna där. Nästa år ska jag göra en lite större reklamkampanj inför utexpo.

 

Fajsty är under utredning. Han är seg och tråkig ibland, och pigg ibland. På fredag ska vi till ortoped i Helsingborg. Det blir sista grejen vi gör, då ska vi kolla skelett och leder. Hittar de inget substantiellt ska jag fråga om han får gå på smärtstillande ett tag, för han blir mycket snällare då.

Jag märker STOR skillnad på resursförsvar, arbetsvilja och reaktivitet med/utan smärtstillande.

 

Jag visade en video för en på D-husmötet och hon noterade samma sak som jag känner. Han vill hänga med men kroppen följer inte riktigt med. Svansen är glad och hunden tycker det är roligt men det går i sakta mak, inte det där ”YIHO” som det kan (ska?) vara.