Textuppdatering

Vardag:

Vad gäller vardagen kan jag inte annat säga än att tiden fullkomligt flyger iväg. Äta, sova, jobba, träna, Fajsta och så översätta och sedan börjar det om. Veckorna går från fredag till fredag och jag hinner knappt blinka däremellan. Än mindre notera vad som händer.

Förra helgen var dock mysig:

Fredag eftermiddag = poolen i Oskarsström. Där var mycket folk när vi kom men det avtog mer och mer. Tyvärr gjorde även solen det.

Lördag = Heldag på Mellbystrand med frukttillbehör.

Söndag = Trång tågfärd till Båstad för brunch på restaurang sand. Instagraminporten gillade inte åäö, därför den skrev åstad i stället för Båstad. Efter maten gick vi sakta till tågstationen och vilade middag på en gräsplätt, sedan kylde vi ner oss på en utsiktsplätt. Och på vägen hem gick vi förbi Rosegarden. Därefter åkte vi hem och tog med hunden till västra stranden, och vem kom där om inte hans kärlek från kvarteret. De fick springa ihop lite och skrämde slag på en vinthund innan de skulle gå vidare. Fajsty var snäll och skällde knappt alls.

Fajsty:

Fajsty är inte bra. Jag vet inte vad som felar honom, men det känns som att ju mer vi rehabar desto sämre blir det. Det ska bli spännande och se vad veterinären tycker den 6:e. Funderar på att åka till Carola helgen innan där. Men det är nog smartare att åka efteråt egentligen. Fast samtidigt vet jag ju att hon kan fixa det. Svåra val.

Träning:

Det blir inte så mycket träning med spanieln nu eftersom han inte är helt som han ska. Han passar på promenaderna MYCKET. Inte bara när man går jättesakta utan han kan slå över i pass ändå, och det har aldrig hänt tidigare. Vi simtränar mest och nu kan han simma en halvtimme varav 6-7 minuter med jet-streamen på. Därefter kör vi 15 min på vibb-plattan för avslappning. Nästan varje kväll massage och stretching efter nästan varje promenad. Bollen har det blivit dåligt med, men det jobbar vi för att få rutin på.

Fitness:

Min träning då? Jo jag är ju anmäld till göteborgsvarvet, men före det är prinsens minne och jag har som mål att vinna. Förra året hade jag mycket bättre kondis, men nu har jag 21 dagar på mig att komma i toppform. Stadsloppet igår gick både bra och sådär. Det som var bra var att jag inte gick ett enda steg, och att jag sprang om ganska många. Det som var dåligt var att jag kom på plats 112. 112 personer sprang fortare än mig. Det känns pissigt. Å andra sidan var många av dem RIKTIGT snabba. En annan sak som känns bra var att jag aldrig ”gick in i väggen” och att det aldrig blev svårt att andas. Men det kan ju ha berott på den halvtaskiga hastigheten (avg pace 6 min).

Som sagt vill jag vinna prinsen. Förra året betydde det en average pace på 4 minuter. I 4,2 kilometer. Med korrekt träningsupplägg kan det vara möjligt. Frågan är bara om jag har tiden.