Glad i magen

Jag vet inte varför men idag gick jag till tåget med en glad känsla. Kanske är det för att det snart är semester och vi har planerat att göra saker denna gången. Kanske är det för att jag har nya springskor. Kanske är det för att jag motionerade igår.

image

Kanske är det den uttrycksfulla himlen som gör det.

image

Kanske är det för att jag åt god frukost. Eller för att hunden verkar glad och pigg. Och något enormt hungrig. Han har gått ner 1,5 kilo så jag förstår om han är hungrig.
Någon som har tips på smala tugg? Han behöver tugga på kvällarna och grisöron går för fort. Ett bravo tugg är lagom men inte det bästa. Ett märgben är för högt värde/tar för lång tid att bli klar med. Beniga köttbitar sväljer han hela och mår illa när resterna ska upp igen. Så det är inget kul även om han tycker om det på vägen ner. Kalkonhals funkade bättre men han mådde ändå illa av det.

Igår missade jag onsdagsträningen på grund av logistikproblem men jag tränade ändå. Mina nya skor känns som de hjälper till att skapa fart, men dämpningen är inte den bästa.
Man får väl välja, eller lägga 1500kr på ett par bra skor om intresset håller i sig.

Om du har en smart telefon eller padda kan du ladda hem Ruzzle och spela med mig. Heter thesuss där.

Ska bli spännande att höra vad veterinären säger den sjätte. Jag tycker hundens humör är bättre men att han går lite illa ibland.
Han kanske blir friskförklarad men vi åker till Carola ändå. Litar mer på hennes ord efter en fysisk genomkänning.

Nu är jag framme. 17 minuters bloggtid på tåget från mobilen.