Kommentera mera

Jag vet med säkerhet att det är en handfull som läser här. Jag tycker att ni ska kommentera eventuella saker här på bloggen i stället för på Facebook.
Jag tror att Facebook-importen har hakat upp sig lite, den hämtar text från ett gammalt inlägg på bildinläggen, och jag kan inte förstå varför. När jag får en stund över ska jag se om jag kan få bort det, men till dess får det var så.
I kommentar på detta inlägg vill jag ha svar på (vad tror DU):
– Kommer jag att klara tjejklassikern?
– Vilket kommer att vara värst? (skidor, cykel, simning, löpning)?
– Kommer jag att klara Göteborgsvarvet i maj? 21 km..
– Thailand i januari/februari?
 
Nja, det är väl det jag är nyfiken på.
 
Just nu är jag med i Tappa trampet, en tävling genom www.tappa.se där man har en av deras stegräknare på sig, och om man gör andra aktiviteter kan man omvandla dessa till steg.
Igår hade jag ett intensivt löpträningspass på 18 minuter (utan vila) som avslutades med bubbelpoolen på arenabadet.
 
Dessa 18 min omvandlades till 5400 steg ungefär, vilket var mer än jag fått till under hela dagen. Lade jag på de 8 min medelintensiva cyklingen dit och tillbaks var jag över 10 000. 
För någon som är aktiv är det väldigt enkelt att komma över 10000 med hjälp av omvandlingstabellerna.
 
Håller man sig över 10 000 per dag kan man vinna priser. I början ganska dåliga saker, men ju mer man kämpar desto bättre priser kan man vinna. Dock är det som väl är inte ”flest steg vinner”. Någon hade 32000 eller mer redan första dagen…….
 
Blog från tåget och nu måste jag strax packa ihop.