Träningsvila

I och med penicillinkuren får det bli träningsvila fram till fredag.
Det får bli desto bättre träning då. Sedan på lördag ska jag cykla med CK Bure och på söndag ska jag ta rullskidorna, skor och vattenflaska och hänga med Vasacoachen.
 
Om man bör träna vid penicillinätande tvistar de lärde, men det som de flesta var överens om var att det är inte penicillinet i sig som är en kontraindikator (heter det så?) utan det är sjukdomen som man knaprar piller för. UVI är en av de som är minst påverkade, men jag tycker det vore ytterst dumt att chansa, och inte bli av med det hela.
 
Idag simmade vi med Fajsty. När vi hade fem minuter kvar började knapparna till plattan som man sänker ner i poolen att ryka. Jag tog upp hunden ur vattnet och gjorde mitt bästa för att få tag i ägarna, och på femte försöket gick det. Då var hela rummet fyllt av plaströk. Dosan hade smält sönder nästan helt vid det laget, och slutat ryka.
Därav blev hunden inte duschad idag, som är brukligt vid simning. Men han torkade väldigt fort i sin korta frisyr, så vi bestämde att om jag inte lyckas hålla den själv ska han få trimmas oftare.
 
Som väl är fick jag några steg vid läkarbesöket och vid lunchpromenaden. Annars hade jag haft ont om steg idag.
Vi får se hur det går imorgon om jag inte är med aktivt på Vasacoachen. Om vi tar långpromenad i stället eller hur jag gör.
 
Cykeln är på stationen så det blir promenad dit. Där bör ju ticka in ett gäng steg.
 
Krya på mig.