Work work work

Idag hade jag att göra på jobbet. Hela dagen och lite till egentligen. Dagen bröts av på mitten med en trevlig promenad med mina lagkamrater i tappa trampet.

Jag ska ta tåget så att jag är framme sju framöver, för man får mer gjort på morgonen. Även om det är trevligt att åka tåg med kollegor, är det ännu trevligare att inte behöva fundera på hur fullt tåget kommer att bli.

Sedan kommer det att gå ett tåg från Halmstad 08:30, vill man ha sovmorgon är det ju ett utmärkt alternativ.

 

Har som sagt bokat resa nu, och tittar på göromål under tiden. Undrar om man kan hyra rullskidor i Thailand, jag tvivlar. Däremot finns det mycket Yoga, jag kanske ska passa på och gå någon Yoga-utbildning. Jag behöver bli rörligare och säkerligen mer harmonisk. Det kan jag titta på också. En annan sak vi tittar på är SPA, men vissa är ju internationella kedjor som kostar mer än här hemma. Det är inte ok. Prisvärt ska det vara, men priset får inte gå till överdrift. Jag tror jag kan ha hittat ett alternativ där nu dock. Men det kanske är på fel ö. Det har jag inte kollat!

Sen finns det ett jättelyxigt på Kho Koot (eller hur det nu stavas). Dock var deras priser lite i det saftigare laget, även budgetvarianterna…

 

Snart hem och planera rallykurs och kanske äta en macka om jag inte är för nervös.

Ska skriva ihop två sekvenser som vi kan sätta upp på slutet, och sedan packa grejerna och åka till arenan. Ska se om jag får filmat något idag. Ska även se om de har tränat hemma. Jag skickade första veckan en video på hur man lär in stanna kvar – kikopup style.

Idag tror jag att jag kommer att ta stanna kvar – skyltarna, prata lite regler, sen liggskyltarna innan vi går banan.