Nu har det gått ett tag igen.

Bloggen har fått sig en mindre uppfräschning vad gäller färg och form.

 

Vi har varit på kortrådgivning som i mitt fall kan summeras såhär:

Proteinkällor: Fläskfilé, Kycklingfilé, nötfärs, kvarg, ägg, fet och mager fiskKolhydratskällor: Rotfrukter, blåbär, hallon, jordgubbar, grönsaker, frukt, gryn (mathavre och fullkornsbulgur)
Fettkällor: Mandlar, valnötter, lax, ägg, nötfärs, ost, linfrölja, olivolja, avocado

Så nu har jag skrivit ut 3-4 mathavrerecept som jag tänkte prova att laga kommande veckor för att äta till lunch, även om jag inte egentligen bör äta kolhydrater på lunchen om jag inte tränat före är det nog bättre än mos eller något annat från grillen.

Lunchförslag: Lax eller kyckling med kokosmjölk och kryddor (curry). Grönsaker (broccoli). Rotfrukter om det är efter träning.

Thaimat borde ju funka då, olika sorters curry, problemet är ju att man (jag) inte blir så mätt på det, men det gäller att äta alla grönsaker för att få tag i alla micronutrienter.

Bland annat dessa recept har jag skrivit ut: 1, 2, 3

 

Vi har hittat ett pass på actic som vi båda gillar, Actic Circuit Training heter det, och det är crossfitinspirerad cirkelträning. Det är TUNGT även om effektiv träningstid bara är 20 minuter. (1 minut i 10 stationer och 2 varv). Kan verkligen rekommenderas!

 

RAWFOOD är något jag är intresserad av, men jag tror att jag skulle behöva leva en eller tre veckor på pulver som smakar papper för att nollställa smaklökar mm för att kunna uppskatta grönsakerna mer..

 

Mina webbdesignskills har ökat lite i och med olika uppdrag.