Perfekt lördag

Dagen började med att vakna utsövd. Kanske en halvtimme eller så för länge, för lite seg var jag allt. Vi gick ut med hunden och jag ville laga baconpannkaka till frukost men det röstades ner och inget annat lockade, så jag gick och lade mig igen. Vid 20 i 10 åkte vi till linehedsparken och gymmet där. PT pass för Marcus och jag hängde med på ett hörn. Mycket glad och trevlig PT-tjej. Tydliga uppgifter. Tydliga instruktioner.

Därefter åkte vi och handlade. Belönade oss med köpt räkröra. Vi åt den hemma och tittade sedan på ett avsnitt Fringe. Därefter blev det badkläder och iväg till ön och torvsjön för sim med Fajsy. Det är så kul att simma MED honom. Vi kastar leksaken och sedan tävlar vi om vem som kan ta den först, eller så tar någon av oss leksaken och simmar ut en bit, så får han jaga oss. Han ser ut att tycka det är jättekul.

Därefter blev det dusch och vattenmelonfika och jag somnade en stund på soffan. Kom på att det var en dålig ide för jag vill ju vända rätt dygnet så att jag kommer upp på morgnarna.

Då rastade vi hunden och packade väskan och åkte till stranden. Där är vi nu. Och för att runda av en perfekt dag blir det hamburgare till kvällsmat.

20140719-185835-68315993.jpg