Juicefasta

Jag tittade på tre-fyra olika matdokumentärer. Av olika skapare, med olika forskare. Alla vidhöll samma sak. Ät veganskt och ekologiskt. Detta för att må bra och vara frisk – inte för djurens skull, utan för ens egen skull.

En annan sak som kom upp var juicefasta. Man gör juicer med olika innehåll där basen oftast ät grönkål eller spenat och gurka.

Jag har länge velat göra en naturlig detox men inte haft recept eller prylar till det. Men nu hade jag instruktioner och inspiration. Den största motiveringen var att jag i förrgår mådde katastrof efter att ha ätit alldeles för mycket socker och kolhydrater.

Jag ska försöka hålla juicefastan i 7 dagar till att börja med. Redan idag känner jag stor skillnad.

Det ska bli spännande att se (1) om jag klarar att hålla 7 dagar och (2) om jag kommer må avsevärt mycket bättre efteråt.

Idag blir det en tomatvariant till lunch.

IMG_1578.JPG