Simmad

Idag var jag på pass två av nio på fortsättningen på crawlkursen. Jag missade pass ett eftersom jag helt hade missat att den redan börjat. Det var mest tur att jag kollade så att jag hann med på gång två.

När jag kom hem från jobbet var jag öm och deppig. Och lite off för att jag visste att det skulle bli kallt att simma. Jag gjorde kvällsmål till mig som snack vid 18 och sedan åt jag middagen vid 21. Detta för att det fanns ingen chans i hela värden att jag skulle hinna göra ugnsrostade grönsaker innan det skulle bli för sent.

Det är inte optimalt, men det är nog bättre än en macka.

På simning
Det var inte så mycket vattentid, men precis lagom för mig som inte simmat sedan oktober. Dock kände jag mig inte det minsta ringrostig. Han filmade oss en och en, så vi får se vad han säger.

Efter simningen kände jag mig frusen. Ytterst frusen. Gick hem och tog på em fleeceväst och termobyxor sen fick hunden en promenad. Och där på promenaden vaknade min energi. Det gick för långsamt att gå så vi sprang korta sträckor. Det kändes som att tekniken satt helt okej.

Nu ska jag vila imorgon och till Stockholm i övermorgon. Jag tror inte att jag kommer kunna hålla kostschemat i Stockholm, men jag ska göra mitt bästa.

På torsdag blir det träning igen – om jag inte blir sjuk från idag.