Strandhäng

Igår efter jobbet åkte vi till stranden. Jag hittade en stock att göra mina övningar på, och därefter hittade vi en plats lite längre bort att grilla. Kyckling till mig och korv till M. M är mästare på att grilla kyckling. Helt genomfärdiga men ändå saftiga. Och så god kryddning!

Utmaningen var 10 repetitioner av 10 olika övningar. Och jag gjorde allihopa. Idag är det en mental utmaning så idag blir det mest avancerade i träningsväg en promenad. Eller cykling till tåget. Vilodag med andra ord.

Jag har inte haft mina ”målbyxor” på mig  på ett tag, men de passar fortfarande, så jag är fortsatt slank. Snart har jag nog synliga muskler också, om jag fortsätter med detta.

Ikväll ska vi gå på stan. Det är Halmstad City Festival och massor av grejer händer i stan. Igår hade alla butiker öppet till 20, men då var vi ju på stranden i stället.

Ingen självplockning av jordgubbar har det blivit, men kaggagård ska nog ha det fortfarande, ska ringa och fråga imorgon.

Jag är så nöjd med mig själv att jag gjort alla övningar. Visst, vissa har jag anpassat lite för att jag skulle klara dem, men jag har gjort dem!