Danmarkstur


Två timmar och 20 minuter tog det att köra – ganska exakt. M körde största delen fast förslaget var att dela på det.

I Danmark möttes vi av de smalaste och bredaste vägar. De moderniserar motorvägen och har där det är färdigt väldigt många breda körfält – men där det är vägarbete är det i stället tre trånga körfält på snirklig ojämn väg. Det var lite pyssligt, men själva vägen är enkel, typ 220km på E20. Ingen av oss bor långt från motorvägen.

Känslan från besöket var väldigt bra. Det känns som om de kommer lägga en väldigt god grund, men det känns också viktigt att hälsa på då och då för att lära känna den lille närmre.

Eventuellt tar vi en minisemester i mitten av juni – jag har två semesterdagar då. Det beror på om vi hittar något hundvänligt prisvärt boende och på lite annat smått och gott. M kanske har fått jobb då – i så fall får vi helt enkelt byta datum.

Ajaj

Idag har jag lagat en tand. Bedövningen kändes knappt, när han grejade kändes det knappt. Men timmarna efteråt – håhåjaja. Tiden där var som ett töcken – men nu är det bra igen. Hoppas det håller sig så.

Grönkålsblommor. Om du undrat hur sådana ser ut. Har ett gäng i trädgården.