Lördag 7 okt

Idag var en dag som fick oss att minnas tillbaka till hur det var för 5-6 veckor sedan. Mycket kompostgaller. Mycket missnöjda hundar. Snudd på särbo-leverne. I köket funkar det mestadels bra, men Fajsty hade ett par rejäla utfall på Dupp (med galler emellan). I vardagsrummet är Fajsty missnöjd, oavsett vilken sida han är på. Oavsett vilken sida vi är på. Det känns som att vi får leva med att ha det såhär ett tag, eller för alltid, men ingen är nöjd. Så det är svårt.

Duppens stressnivå är sju steg högre nu, än vad den var innan F kom hem. Ingen i familjen mår bra av situationen. Men, vi får göra det bästa av det och lära dem hänga i hundgårdarna var och en, och tillsammans.

Grabbarna väntar på frukost:

Duppen med Fajstys tröja i innerdelen av hundgården:

Jag städade där inne medan Marcus jobbade där ute:

Där ute gick det bra, men de tröttnade på att vara där, så jag sa till M att gå ut och springa lite rundor i trädgården med Dupp och sedan ta in honom inomhus. Fajsty gick dock bananas när Dupp skulle gå förbi. Så Duppen valde att gå in i sin hage igen, hellre. Jag tror att F vaktade sin resurs, där var ju goda godisar på marken i hagen.

Efter det var det utfallen i köket var, han var väl redan i den sinnesstämningen.

Efter en lång stund däckade Duppen sedan i knät..