Torsdagseffektivitet

Bra dag!

Idag var det en bra och effektiv dag. Jag tror det hjälpte humöret också att det inte regnade. Dock kunde jag inte sova igårkväll. Natt. Supernervös inför att hämta Fajsty, samtidigt så känner jag att med så snygga hundgårdar så löser det sig iallafall. Mycket ambivalenta tankar och känslor. Allra enklast hade det såklart varit om det funkade igen. Att Fajsty har släppt vad det än var för problem han hade med Duppen. Jag hoppas på det, samtidigt som jag inte vågar hoppas på det. Svårt.

Ni som är uppmärksamma ser nedan att det var en del av dagens planering som inte blev av. Det är dock lugnt, för nästa vecka ska jag sänka tröskeln på den och se om den då blir lättare att bocka av. Helgen nästan enbart bestå i att lära hundarna tycka hundgården är OK att vara ensam i. Dupp har kommit till nivån där det är dags att lämna honom en stund. (Han krafsar på grinden för att komma IN när den är stängd).

Hundluckorna skulle kommit idag, men blir en vecka försenade på grund av byte av leverantör. Det innebär att de inte kommer upp förrän veckan efter nästa, för det är älgjakt härikring nästa vecka.

Dagens bild hundgården sedd inifrån ”hundhuset”:

Torsdagens utfall:

□ Kundwebbsida 1 KLAR – Japp!
□ 40 min administration av Sveriges Hundföretagare
□ Laga mat till luncher för veckan (Marcus hjälpte till att få den saken klar)
Möte:
o 18:30 Utvecklarmöte
Bonus:
□ Hundgård-träning med Duppis
□ Plocka i ordning och torka golv

Utöver detta hann jag med att:

  • Träna ”stå” inför utställningen.
    Det kändes på slutet som att han förstod att det faktiskt var ett beteende.
  • Så gräs på resten av lermattan som maskinerna skapade
  • Lära Duppen gå in i innerdelen av hundgården, öka avståndet från vilken han springer in, med glädje, på signal i hagen.
    Ibland springer han in utan signal… Men men. Hellre det än att vägra.