Purple days

Jag har haft en svart Leuchtturm sedan ett tag tillbaka som fungerat som planeringsbok, listhållare mm. Inte riktigt “klassisk” Bujo, men med inspiration från det.

Innan jag satte spenderingsstopp på mig själv klickade jag hem en lila variant. Visst, det syns inte på insidan att den är lila på utsidan. Men den är fin.

Igår blev både en bra och en dålig dag. Dålig för att jag inte hann göra så mycket som jag hade önskat. Plus att jag inte hann springa. Funderar på att göra det idag i stället. Det snöade HELA dagen igår, jag tycker det är en giltig anledning att låta bli – men det förstör ju schemat lite.

Jag har en sak kvar att göra innan jag får börja pyssla i min nya lila bok, men jag tänkte återkomma till gårdagens tema om level 10 life:

Level 10 life:

Familj & Vänner: 9  – Höra av mig mer till folk jag gillar.

Hälsa & Välmående: 6 – Mer massage. Mer grönsaker & nutrienter. Bättre tandborstning. Mer styrketräning. Mer stretching. Mer hundträning. Anmäl till lopp för morot att springa.

Personlig utveckling: 2 – Lyssna på poddar, Läsa hundböcker, Läsa vanliga böcker, Reflektera mera, Prata med folk, Göra challenges (BohoBerry), Rita/måla mera. Lära mig skriva fint (som på bilden ovan)

Spiritualitet finns som en punkt, men jag tror inte den är min grej. Så jag ersätter den med Hundträning.

Hundträning: 3 – Munkorgsträning, Vardagslydnad, promenadvett, mötesträning, Nose Work, Spåra, Hitta Träningsgäng Alvesta

Ekonomi: 5 – Löneförhandla, Spendera mindre, Passiv inkomst, Mer kurser -> aktiv inkomst, Samarbeten (lokala och nationella)

Företagande: 2 – Kräver nog ett eget inlägg…

Samboliv: 7 – Gemensam matlagning, Göra något ihop varje vecka, Jag ska göra hemmafruaktiviteter varje dag

Skoj & rekreation: 8 – Planera dagar för att göra “ingenting”. Spara till SPA-dagar.

Ge & bidra: 8 – Ge 20-lapp till dam utanför Ica,

Fysisk miljö: 5 – Håll rent på skrivbordet, Dammtorka oftare, Spara till renovering av köket, Skapa ett djupstädningschema, Städa minst 15 min per dag.

Vissa har mål som ska göras inom en 10-årsperiod. Jag tänker att dessa mål kan betas av inom en tremånadersperiod men utvärderas månadsvis. Så får jag öva på utvärdering också.

Så – Ikväll eller imorgon när jag har pysslat klart kommer jag rita upp detta, sedan kommer det bli en återkommande sak varje månad. Så ser jag förändringar i prioriteringar mm.