Aktivera med däck

Igår besiktade vi bilen, och bytte däck. I omvänd ordning och det var nog tur. Efter däcken var bytta passade jag på att släpa hem lite däck som vi lekte med i trädgården. Jag fick bara plats med tre i bilen, men tänkte att jag kunde hämta fler senare. Det kunde jag inte. Idag var alla borta. Så det var bra att jag hämtade när jag gjorde.

Nu helt tomt där… ^

Tur vi fick tag i tre iallafall.

 

Sen har jag jobbat, såklart. Inte sprungit något för fortfarande lite sliten efter den långa rundan. Jo – Jag lyckades. Jag sprang cirka 8 kilometer med en snitthastighet på 7:30. Utan hund. Vilket innebär att om jag inte slår mig, skadar mig eller får hållet allan så kommer jag att nå mitt mål på växjöloppet.

Den 1 maj 2018 kunna springa 4.7 kilometer (kuperad terräng) på under 38 minuter (utan draghund)

Så, nu ska jag lyckas hitta en sträcka som är 4,7 kilometer (eller 5) för att se hur fort jag faktiskt kan springa den.

Yes, kolla hälsans stig (4km) plus elljusspåret bör bli 5 km:

 

Sen har jag hittat en karta på hur elljusspåret mellan vandringsområdena går. Den sträckan är 9 kilometer:

Så jag tänker att M och Fajsty kan släppa mig och Duppen där nere, sedan köra vidare och gå en runda där uppe, medan jag och Duppen springer hela vägen upp. Det bör ta cirka en timme om inte något oförutsett inträffar.

Där är ju inga galna höjdskillnader förrän mot slutet, så det ska nog gå. Det får inte vara för varmt bara. Idag hade varit en bra väderdag. Men det kommer nog fler.

Torsdag är en sämre väderdag för löpning med hund, för det ska bli upp mot 19 grader (woohoo, dags att fylla poolen).

Torsdag är det kör också, och lämning av hundarna på pensionat (M jobbar natt och jag är på examen i helgen). Måste verkligen plugga lite innan kören denna gång. Missade förra tillfället och har inte pluggat på låtarna knappt alls. Så, jag ska SKRIVA ner alla texter, då övar jag handen lite inför det teoretiska provet. Det blir bra det.