Internet, RAM och Starcraft2

Vi uppgraderade vårt internet för 30 kr mer per räkning i 12 månader, med en bindningstid på 12 månader, så vi måste komma ihåg att säga upp det om 9, annars löper det väl 12 till automatiskt.

Datorerna däremot börjar bli trötta, de behöver en städning samt mer RAM, kanske nytt operativsystem med. Jag skulle vilja ha Windows7 på båda, men är det värt 1100 kr styck? Kanske, om jag bara hade haft det. Det kostar ytterligare 1000 kr styck för att få 4 gig RAM in i datorn, någonting som nästan behövs nuförtiden med alla spel och program som finns.

Starcraft 2 verkar vara roligt, så det vill jag spela lite framöver, när jag har ett jobb som gör att jag har råd med hobbyer, och tills dess borde jag haft råd att uppgradera iallafall en dator.

På hundfronten är Rallykursen som jag skall ha på SBK Halmstad full. Det skall bli roligt för där är två stycken bekanta med i den, varav en av dem bor i Danmark och har en fralla som heter Egon.

Jag har även fått lite kontakt med de som har Lilla Hund. Kanske det finns hopp om jobb den vägen. Håll tummarna för framtiden.

Vad gäller Rasta Hunden startar ett abonnemang i september, och ett möte för ännu ett abonnemang är om ca 2 v.