Muffins och Agility

Muffins

Idag gjorde jag chocolate-chip muffins medan Marcus gjorde kantarellmacka. De gjordes efter ett recept i en ”Dagens muffins” bok, klicka på bilden ovan för att komma till receptet.

Jag gjorde en halv sats, och det räckte till 12 muffins och 3 grabbar som spelade datorspel.

En annan sak är att jag troligen skall gå agilityinstruktörsutbildning på SBK arrangerad av Eva Bertilsson, författare till Agility Right From the Start. Det kommer vara jag och 2 unga tjejer till från Halmstad troligen. Så min uppgift tills dess är att lära mig så mycket som möjligt så att jag kan tillgodogöra mig utbildningen på bästa sätt. De andra som går har ju fördelen att de varit aktiva inom sporten en längre tid, och kan troligen de flesta regler utantill redan. Jag får skynda mig att recensera Marie Hanssons ”kantarellsök” bok så att jag kan låna nybörjarboken i agility.