Riktigt Jobb

Nu fick jag ett riktigt jobb. Med start imorgon.
Så uppdateringarna här lär väl hamna på efterkälken.

Jag och Fajsty tränade iallafall agility igår och vi tränade högerhandling. Det gick hur bra som helst. Imorgon ska jag träna skicka mot skål. Tanken var att jag skulle gå upp kl 05:40, kissa hunden till ca 06:15 och sedan träna 5-15 minuter i trädgården innan vi gick upp och äter frukost och jag borstade tänderna (och håret).  Hade säkert hunnit duscha med om jag skulle velat. MEN jag väntar med detta tills i övermorgon då jag har rallykurs på kvällen imorgon.

Alla kommer få varsin kursbok som vi kommer att använda till viss del. Den är inte så bra som jag skulle önskat, men den är tillräckligt bra för att arbeta utifrån i brist på egen bok.

Drömmen om Island i Augusti lever.