Kväll och Morgon

Igårkväll på kvällspromenaden fick hunden välja väg helt själv.

Han ville gå åt ett håll vi nästan aldrig går åt, och jag lät honom hållas. Vi mötte inga andra hundar eller människor (det var strax efter Idol). Vi gick en ovanlig promenad för mig, men desto vanligare för min sambo (som inte var med på just denna promenaden). Kanske Fajsty ville tala om för mig att Variation förnöjer?

Imorse gick vi således en promenad som vi inte går så ofta, och på halva vägen körde jag lite Rallylydnads moves. Han var jättesuperduktig. Vi mötte inga hundar.

Marcus rapporterade att på gårdagens promenader hade hundmöten gått bra, men att han var väldigt nyfiken att sniffa i deras spår. Inga voff.

Ikväll skall jag ta med honom till Rallylydnaden. Vi får se hur det går. Rapport avlägges.