Morrmonster

Pappa rapporterade att igår på promenaden hade han attackerat (jag antar skällt ut) två stycken hundar. Han hade också varit väldigt sällskapssjuk under dagen.

Jag missade bussen till tåget så i ren frustration GICK jag dit (30 min). Fick ju vänta ytterligare 30 min på nästa tåg, men det gjorde mindre. Så i stället för att ha en lugn välplanerad eftermiddag fick jag skynda mig och var på plats samtidigt som mina kursdeltagare (hade tänkt ha färdigbyggt banan innan de kom) men de roade sig med att lägga spår så att jag kunde bygga banan (snälla kursdeltagare). Fajsty fick sitta fast i en stolpe medan jag byggde banan och han var Jätteduktig.

Hans radie var ca 3 meter, kom de närmre än så, så blev han Voffosaur. Jag bröt honom en gång lite halvilsket för jag tyckte det var helt onödigt just då, de övriga gångerna såg jag till att avståndet ökades och att han varvade ner.

Vi gick också rallybanan och det gick sådär, han går så långsamt, jag vet inte vad jag gjort? Andra gången gick det bättre. De andra hundarna satt på rad och tittade snällt (de var superduktiga allihopa) ocg Fajsty han tyckte det var SÅ läskigt, men efter ett tag hade han kopplat bort dem och kunde visa upp lite Avståndsbelöning och läggande under gång. Så han var inte på sin allra sämsta sida, men ganska långt ifrån den bästa…

Imorse så gick vi den vanliga rundan men det var så kallt att jag inte förmådde mig träna något. Jag hade problem att få ut honom med, jag tror han hade velat ligga inne o sova i stället för att gå ut i kylan.

Jag var inte sugen på att åka till jobbet heller, men det gjorde jag ju så klart.

Ikväll är det agilitykurs igen, det ska bli intressant att se vad vi ska göra. Just det, jag måste betala den med. Gör jag genast ikväll… Före jag grejar lite med Siws Sida..